четвер, 27 жовтня 2016 р.

Два конверти в стилі Mixed media

Привіт!!!

Недавно у мене було 2 замовлення на конвертики для грошей на дні народження. Я вирішила зробити їх у стилі Mixed media (я ще досі під враженням від СП з Фабрикою декору «..about Mixed Media»).

Тож, як завжди мене в таких моїх починаннях виручає продукція Фабрики декору, акварельний папір, моя люба машинка для вирубки Spellbinders grand calibur та ножики до неї, а також штампики, більшість яких від Скрап студії «З любов'ю».  
Ну що ж, давайте розповім, як я все робила. Для початку я нанесла через трафарети білої «Текстурної пасти» від ФД, до якої додавала спреї: «Бузковий», «Ожина», «Рожевий фламінго», «Золотий пісок» та аква-чорнило «Фіолетовий» та «Бірюзовий»Для оформлення одного з конвертів я використала лист з нового набору скрап паперу від ФД "Especially for her", 30,5 Х 30,5 см.
Після висихання додала фоновий та не тільки штампиків. За допомогою машинки та ножиків вирізала основу конвертиків на які за допомогою  «Універсального клею» (ФД) ;) приклеїла фон та додала декор.
Як я не раз вже писала, я дуже люблю робити квіти для декору свої виробів сама, тому для конвертиків я вибрала майже найбільші квіти зі своїх нароблених запасів.
Приємного перегляду!
1-ший конвертик:





2-ий конвертик:
  











На цьому все, буду чекати Ваших коментарів. Завжди Ваша, Лена Рукодільник!

1 коментар: