середу, 15 лютого 2017 р.

Моя Валентинка…

Привіт!!!

День Святого Валентина – таке романтичне свято, усе у валентинках, кульках, квітах, червоних та рожевих кольорах… Але я люблю все не стандартне та цікаве. Тому моя валентинка буде 25х30см. і з нашим фото. Я думаю, ви вже здогадались, що я розповім Вам і покажу покроково виготовлення скрап сторінки – валентинки у зовсім не романтично-рожевих тонах.

Це моя друга скрап сторінка, тому дуже прошу прокоментувати мою роботу і вказати на недоліки!
Матеріали:

Що ж, розповім про створення сторіночки. Спочатку я бачила сторіночку не тільки блакитно-зеленою з жовтими відтінками, я підготувала багато різних кольорів спреїв та сухих фарб, та що вийшло Ви зараз побачите.
Фон я вирішила робити з нуля. Для початку я свій улюблений акварельний папір заґрунтувала білим «Гессо». Підсушивши феном, нанесла через трафарет «Завитки флора» «Білу текстурну пасту з резист ефектом». Знову сушу. Тепер прийшла черга сухих фарб «Magich Paint», таких  кольорів, як: «Яскраво-блакитний» та «Земля зелена». Насипала їх зовсім трішки на верхню та нижню частини нанесеної текстурної пасти, збризнула водою і вийшла магія! Ще трішки я чаклувала, додавала авка-спреї, такі як: «Ананасовий фреш», «Індиго», «Лісова зелень» та крейдовий спрей «Салатовий»
...процес створення

Після досягнення бажаного результату і підсушення фону я приміряю фото і роблю штампи різних травинок. Далі я зробила вирубку різних листочків та пофарбувала авка-спреями «Ананасовий фреш» та «Лісова зелень». Також я обрала чіпборд - фразу з набору написів від ФД

Тепер складаю весь декор. Фотографію підклеюю на підложку та додаю картон для об’єму. Усе, як завжди, клею за допомогою «Універсального клею» (ФД). На останок, додаю деко-топінг «Кварцовий мікс «Нефрит» та мармуровий «Лимонний фреш» за допомогою клею «Glossy-ефект». Ще декілька фонових штампів і все готово! Бажаю Вам приємного перегляду!
















Відео





На цьому все, буду чекати Ваших коментарів. Сподіваюсь, моє відео Вам сподобалось. Завжди Ваша, Лена Рукодільник!

2 коментарі:

  1. Замечательная работа!
    Спасибо за участие в нашей Галерее Февраля!
    Фабрика Декору

    ВідповістиВидалити
  2. Стільки свіжості і ніжності! Дякую від Фабрики Декору!

    ВідповістиВидалити