суботу, 17 березня 2018 р.

Тревел альбом на 60 сторінок…


Привіт-привіт!

Ох у мене видався січень!.. До 14-го лютого замовили мені літній тревел альбомчик на 60 сторінок та 3 розділи з різних місць відпочинку. Та ще щоб кожне фото було окремо. Тобто без усіляких розкривашок, карманчиків і таке інше. Лише фото та декор.
Тож, з замовницею ми обрали набір скраппаперу "Sea Breeze", 20x20см, від Фабрики Декору та дві колекції висічок: колекція "Sea breeze ", та колекція "Tropical paradise ". Додатково я роздрукувала необхідну кількість основних елементів до кожної країни, де була замовниця та додала ще друкованих вирізалок схожих до основної колекції. Також я використала різні набори штампів, зокрема набір силіконових штампів, "Sea breeze", які я розмалювала та використала для декору. Як завжди для склеювання я використала свій улюблений та незамінний клей "Універсальний 100".
Ну що ж, ось такий в мене вийшов альбомчик на 60 сторінок, всім приємного перегляду:
















 
































А ще, я зняла відео огляд для вас, сподіваюсь буде цікаво :)

На цьому поки все! Заходіть до мене в гості у Facebook та Instagram. До наступних зустрічей! Завжди ваша, Лена Рукодільник ;)

1 коментар:

  1. Альбом такой толстенький! Супер! Но больше всего мне понравилась идея со шнуром на обложке и корешке! Уровень "моря" поднялся сразу на 100% =) Спасибо, что показали свой шикарный альбом в галерее "Фабрика Декору"!

    ВідповістиВидалити