вівторок, 13 березня 2018 р.

Весняні міні листівочки…


Привіт!

Весна в повітрі відчувається, вже майже розтанув сніг, пробиваються теплі промінчики сонечка, та ми й незчуємось, як вже все буде буяти зеленню та пахнути квітами. Та поки ми ще чекаємо, я вирішила порадувати оточуючих чарівними весняними листівочками, що вийшли у мене.
На їх створення мене надихнули дві колекції від Фабрики Декору – це набір скраппаперу "Wild orchid" та набір скраппаперу "Tender orchid", 20x20см.
Тож, давайте я розкажу які ще матеріали я використала у своїх міні листівочках. Для початку, це був "Грунт акриловий для фарб на водній основі", далі я використала "Текстурну пасту з резист ефектом", нанесену через трафарет "Улій". Після висихання, я почала міксувати кольори: Спрей металік "Ліловий" та "Бузковий", аква чорнило "Фіолетово-рожевий" та неймовірна  суха фарба "Magic paint with effect" "Попелясто - рожевий", "Золота весна", "Фіолетовий кристал" та "Золотий пісок".

Все доповнила фоновими штампами від Лесі Згарди ("Стебельце бавовника" та сіннє листя"), "Скрап студії "З Любов’ю"абір 75 та 67)  та Фабрики Декору, а саме: "Рамки кола рядок".

Для декору я обрала лист для вирізання з колекції набір скраппаперу "Tender orchid", 20x20см, а також оверлей "Wild orchid".

Як завжди для склеювання я використала свій улюблений та незамінний клей "Універсальний 100".
Ну що ж, ось такі в мене вийшли міні красуні, всім приємного перегляду:
  















Завдання березня ОЕ АКВАРЕЛЬ


Завдання №56. Hello, spring!!!!


Галерея березня 2018

Галерея марта



На цьому поки все! Заходіть до мене в гості у Facebook та Instagram. До наступних зустрічей! Завжди ваша, Лена Рукодільник ;)

5 коментарів:

  1. Получилась настоящая весенняя свежесть! Красота) Спасибо за участие в задании от скрап-студии "С любовью"!

    ВідповістиВидалити
  2. Лена, очень нравятся Ваши красавицы! Яркие, цветочные, много элементов, которые хочется рассматривать и которые гармонируют, не выбиваясь из общей картинки. Спасибо, что творите вместе с нами, Скрапстудия с любовью!

    ВідповістиВидалити
  3. Ого, який вибух весни: квіти, листя, метелики, комахи! дякуємо за яскравий весняний настрі!

    ВідповістиВидалити
  4. Оу! какая коллекция! мое сердце в восторге от цветов и нежности!

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую за таку красу))) дуже квіткові та весняні. Скрап студія "З любов'ю"

    ВідповістиВидалити