неділю, 29 травня 2016 р.

Спільний проект від Фабрики декору "... about Mixed Media"

Всім привіт!
Хочу розповісти Вам про анонс Спільного проекту "... about Mixed Media" від Фабрики декору, що проходитиме в блозі фабрики.
"Любі друзі!Так Так Так!!! Ви все вірно прочитали в назві поста, ми знову поспішаємо з анонсом нового Проекту! Ми вже скучили за спільною творчістю, а ви?Альбоми робили, C & S освоїли, давайте ж поміксуем тепер!Ви любите мікс-медійні техніки, вмієте створювати шедеври за допомогою фарб або паст, або тільки мрієте спробувати?Впевнені, тільки рухаючись вперед, можна досягти успіху.
Оголошуємо новий Спільний проект "... about Mixed Media"
На найближчі кілька тижнів дизайн-команда Фабрики декору готова вас дивувати, надихати і навіть вчитися разом з вами - ми пропонуємо зануритися в світ фарб, спреїв, паст і текстур!Ми раді учасникам будь-якого рівня підготовки - як новачкам, які тільки мріють спробувати свої сили в мікс-медіа, так і заслуженим майстрам.
І трохи подробиць!ми будемо творити мікс-медійні роботи;ми не обмежуємо формат робіт - це можуть бути розвороти в альбом, роздільники в блокнот, сторінки, листівки, АТС або щось ще, дайте волю своїй фантазії і креативу!ми обіцяємо багато цікавої інформації і уроків, спілкування і підтримку кожного учасникаі море натхнення від нашої супер-талановитої ДК
Вам зовсім не обов'язково використовувати в своїх роботах матеріали від ТМ "Фабрика Декору", але нам буде приємно бачити їх в ваших роботах.
Давайте розповімо всім-всім про наш проект! Записуйтеся в лінки, кличте всіх друзів, розповідайте в блогах і соцмережах, чим більше учасників - тим веселіше і цікавіше! Уявіть, скільки красивих робіт ми зробимо разом!
На всіх етапах будуть розіграні набори паперу, висікання, трафарети і інші чудові продукти ТМ Фабрика декору, а той учасник, який пройде з нами всі етапи, виконає всі завдання і зробить найкрутіші роботи, на думку нашої ДК, отримає сертифікат на покупку в магазині ТМ Фабрика декору на 50 $
Pin on Pinterest

Всім гарного настрою !!!"

А я з великим задоволенням буду прийати участь у всіх завданнях від ДК Фабрики декору, до зустрічі в наступних постах, завжди Ваша, Лена Рукодільник!

Немає коментарів:

Дописати коментар