неділю, 12 червня 2016 р.

Другий етап СП від Фабрики декору «..about Mixed Media»

Привіт усім!

У другому етапі СП «..about Mixed Media» я зробила листівку-тег за завданням другого етапу - використовувати в своїй роботі текстурнупасту!
Фон для листівки робила за допомогою «Ґессо», білої «Текстурноїпасти» та різних спреїв: «Золотий пісок», «Лісова зелень», «Крижана блакить», «Ожина» та «Індіго», трафарету «Хвилі ілюзія» – все від ФД! Потім додала декілька фонових штампів, більшість від Скрап студії«З любов'ю» та прострочила на машинці край фіолетовими нитками. 

Зворотню сторону пофарбувала золотою акриловою фарбою та також прострочила. Між шарами поклала товстий картон. Квіти, вирубку, чіпборд шестерні (від «Скрап бокс») та деякий декор також фарбувала тими ж спреями, що й фон. Після того як все підсушила феном для ембосінгу, зібрала всю композицію за допомогою «Універсального клею» (ФД) ;) та клею з пістолету! Все ледь збризнула білою акриловою фарбою, додала ще декілька дрібничок і все, готово!









От і все, така вона в мене вийшла, надіюсь, що ДК ФД оцінить мою першу спробу (хоча б старання), а від мене все, до наступних зустрічей, завжди Ваша, Лена Рукодільник!

1 коментар: