неділю, 12 червня 2016 р.

Шкатулка для грошей на День народження (ще одна робота на СП від Фабрики декору «..about Mixed Media»)

І знову всім привіт!!!

Я трішки розігналась з завданнями 2-го етапу по проекту СП «..about Mixed Media» від Фабрики декору (ФД) і поєднавши його з замовленням, я вирішила зробити шкатулочку для грошей.


Для її створення я використала картон для паспарту, все вирізала та склеїла за допомогою «Універсального клею» (ФД). Потім все покрила «Білим ґрунтом універсальним акриловим» (ФД), потім щоб вирівняти поверхню, я покрила її «Текстурною пастою» (ФД) за допомогою щіточки з крупною щетиною. Далі, після повного висихання пасти, за допомогою трафарету «Хвилі ілюзія» (ФД) наношу об’єм по всім бокам та поверхні шкатулки. Знову підсушую та вже фарбую золотою акриловою фарбою. Потім, так як у мене немає бронзової фарби, я змішую золоту з коричневою та додаю «Перламутрову пудру золото» та «Перламутрову пудру чорну» для блиску. За допомогою губки покриваю торці, затушовую об’ємні кубики. Далі додала фонового штампу та все підсушила. Усю фурнітуру підібрала в меблевому салоні та в золотому кольорі, прикрутивши всі деталі на само різи та клей, приступила до декорування.
За допомогою спреїв «Золотий пісок»«Лісова зелень», «Червоний мак» та «Ожина» пофарбувала квіти та вирубку. Усе приклеїла на «Універсальний клей» (ФД) та клей-пістолет.







От і все, така вона в мене вийшла, надіюсь, що Вам сподобалась шкатулочка, а від мене все, до наступних зустрічей, завжди Ваша, Лена Рукодільник!


2 коментарі:

  1. Чудова скринька вийшла! Дуже вишукана! Дякую за участь у СП від Фабрики Декору!

    ВідповістиВидалити
  2. Очень красивая и аккуратная работа!

    ВідповістиВидалити