неділю, 26 червня 2016 р.

Четвертий етап СП від Фабрики декору «..about Mixed Media»

Привіт усім!

Четвертий етап СП – і для нього я знову ж таки продовжила тему тегів-листівок. Ну дуже вони мені подобаються – тож запрошую до перегляду.

Завданням третього етапу є використання у своїйроботі трафаретів і масок!

Фон для листівки зробила за допомогою «Ґессо», білої «Текстурної пасти» та різноманітнх спреїв: «Золотий пісок»«Бузковий», «Лісова зелень», «Шоколад з бронзою», «Крижана блакить», «Чорна ніч» та «Ожина» (всі від ФД), аква-чорнило «Фіолетовий» та трафарету Шестерні (який вирізала сама)! Потім додала декілька фонових штампів, більшість від Скрап студії «З любов'ю» та зробила імітацію шва гелевою ручкою.


Квіти, вирубку та деякий декор також пофарбувала тими ж спреями, що й фон. Після того, як все підсушила феном для ембосінгу, зібрала всю композицію за допомогою «Універсального клею» (ФД) ;) та клею з пістолету! Додала чорного глітеру за допомогою клею «Glossy-ефект» та для завершення д одаладекілька крапель дотсів «Чорна ніч» і деко-глазурі «Чорний» (ФД) і все – готово!






Ось така вона в мене вийшла. Сподіваюся, що ДК ФД оцінить мою роботу. До наступних зустрічей. Завжди Ваша, Лена Рукодільник!

1 коментар:

  1. Очень красивый и интересный фон! Даже немного жаль что почти весь прикрылся декором)) Спасибо что творите с "Фабрикой Декору"!

    ВідповістиВидалити