пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

Чарівна та ніжна листівка на день народження!

Привіт!!!

Хочу поділитись з Вами та розповісти як я робила листівочку на день народження. Вона вийшла дуже ніжною та світлою.

Тож давайте розповім, що я використовувала та як я робила свій витвір. Як завжди мене в усіх моїх починаннях виручає продукція Фабрики декору, акварельний папір та моя машинка для вирубки Spellbinders grand calibur та ножики до неї. 
Ну що ж, давайте розповім, як я все робила. Для початку я нанесла через трафарет «Зріз дерева» білої «Текстурної пасти» від ФД та підсушила все. Потім розрізала на смужки по 1,5 см. На передню та задню частини листівки. Далі з акварельного паперу зробила основу під листівку, побігувавши згини на досці для бігування від «Wood_tishart». Далі кожну смужку тонувала штемпельною подушечкою сірого кольору і наклеювала їх на відстані 2-3 мм одна від одної. Між смужками за допомогою клею «Glossy-ефект» приклеюю «Штучний сніг». Таким чином основа та фон для листівки готові.

Частково вирубку пофарбувала салатовою штемпельною подушечкою, а квіти, які я роблю сама, пофарбувала спреєм від ФД «Біла перлина». Також додала чіпборд від «ScrapBox», усе приклеїла за допомогою  «Універсального клею» (ФД). Для яскравості та блиску ще додала деко-топінг «Кришталь».ось і все, моя листівка готова.

Приємного переляду!









Галерея грудня ФД
На цьому все, буду чекати Ваших коментарів. Завжди Ваша, Лена Рукодільник!

2 коментарі:

  1. Лена, такие интересные цвета и текстуры! Красивая работа! Спасибо, что поделилась ей в Галерее Фабрики Декора.

    ВідповістиВидалити
  2. Мне очень понравилось как сделана текстура и использование топпингов! Спасибо за участие в Галерее Фабрики декору!

    ВідповістиВидалити