четвер, 15 грудня 2016 р.

Новорічна сторінка для Фабрики декору

Привіт!!!

Нещодавно у Києві проходив скрап ранок з Фабрикою декору на який я дуже хотіла потрапити! Там були конкурси, веселі вікторини, майстер-класи та, нажаль, у мене не вийшло приїхати (((
Та команда ФД поділились з нами фото звітом як все було, поділилась емоціями та радістю, яка була присутня на скраповому ранку. Та й вирішила порадувати всіх цікавим завданням, а винагорода за його виконання – знижка на продукцію від ФД. Тому, я вирішила не впускати шансу, та заслужити знижку на доповнення своєї колекції запасів від ФД!!!

Тож, завданням від Фабрики декору було заскрапити фото з скрап ранку та розмістити в блозі. Я довго не думала як я саме буду «за скраплювати» фото, вирішила одразу, що зроблю сторіночку з Анастасією Загранічною, адже саме вона наша найголовніша фея))).
Признаюсь чесно, це моя перша скрап сторінка, раніше я тільки спостерігала над створенням такої краси. Тому, прошу не дуже критикувати мою роботу, та надіюсь, що хоч трішки в мене вийшло передати мою любов до Фабрики декору!
Ще розповім трішки про сам процес створення сторіночки. Для фону та декору я обрала колекцію «Botanica winter» 20х20 см. Також я використала «Медіум акриловий. Прозорий», 2 трафарети: «Перфороація» і «Горошок асорті»«Білу текстурну пасту з резист ефектом» та набір чіпбордів написів «Фрази 4». Також було використано декілька сніжинок з «Набору для декорування №29» і квіточку з набору №28 та «Деко-топінг кварцовий мікс «Нефрит». Усе, як завжди, клеїла за допомогою допомогою  «Універсального клею» (ФД).
Ну що ж, от я вже й все розповіла, тому не буду заважати Вам переглядати.
Приємного перегляду!










 На цьому все, буду чекати Ваших коментарів. Завжди Ваша, Лена Рукодільник!

3 коментарі:

  1. Неймовiрна сторiночка! Невже перша? Треба термiново продовжувати, адже виходить шикарно! ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Танічка, приємно читати такий коментар, буду продовжувати працювати на сторіночками)))

      Видалити
  2. Интересная работа! Спасибо за участие в Галерее Фабрики декору!

    ВідповістиВидалити