пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

Третій етап СП від Фабрики декору "Секрет відмінного літа"!

Привіт усім!

Третій етап, новий розворот, нова палітра.




Для фону я вирішила вибрати всі кольори з палітри. Для зафарбовування я взяла акварельний папір. Не змінними для мене залишились  біла «Текстурна паста», нанесена через трафарет (який зробила сама)  та спреї: «Ананасовий фреш», «Металік Срібло», «Чорна ніч». Також, використала акрилову фарбу, для потрібного кольору бірюзи змішала блакитний, зелений та білий кольори і аква-чорнила: «Яскраво блакитний», «Кобальт синій», «Марс Коричневий», «Лимонний» та «Нейтральний чорний»! Далі я використала фонові штампи, більшість від Скрап студії «З любов’ю». Край сторіночок прострочила на машинці спеціально не рівним швом.

Для декору я використала чіпборд від «ScrapBox» та роздруковані і вирізані малюнки квітів та вирубку. 

Ось такий фон у мене вийшов


Цього разу я вирішила збільшити кількість фото на розвороті, та зробила розкладушку звичайного розміру на 3 фото на одній сторінці та на 4 фото у формі круга з однією розкладушкою.

Після того, як все підсушила феном для ембосінгу, зібрала всю композицію за допомогою «Універсального клею». Для завершення додала декілька емалевих крапель-дотсів «Чорна ніч» та деко-глазурі «Сонячний». От все – готово, запрошую для перегляду!













Ось такий розворот в мене вийшов. Сподіваюся, що ДК ФД оцінить мою роботу. До наступних зустрічей. Завжди Ваша, Лена Рукодільник!

2 коментарі: