неділю, 11 вересня 2016 р.

Альбом для п’ятого етапу СП від Фабрики декору "Секрет відмінного літа"!

Привіт усім!

СП від Фабрики декору "Секрет відмінного літа" вже на заключному п’ятому етапі і вже готовий альбом!



Ну от і закінчився СП від Фабрики декору "Секрет відмінного літа" і з ним закінчилось літо! За 5 тижнів я ще більше удосконалила свої вміння по створенні фонів "з нуля" і мені так це сподобалось, що я просто була в захоплені даним процесом. Напевне, це було помітно по моїм розворотам.
Ну що ж, давайте я розповім, як я збирала все разом в один альбом!
Довго обирала за якою методикою робити блок для альбомчика, та вирішила, що палітурка буде на основі тканини та акварельного паперу. Тобто я взяла смужки тканини шириною 7 см. та по висоті сторіночки, на них приклеїла смужки з акварельного паперу шириною 1 см. та по висоті так само по висоті альбому. Далі приклеїла ці смужки до корінця альбому (акварельна смужка шириною 4,5 см. з припуском на картон, який буде слугувати сторінками) та прострочила їх чорною ниточкою, як і всі сторіночки. Далі між тканинами вставила та приклеїла картон за допомогою клею від ФД "Професійна палітурка". Так в мене вийшов майже готовий блок. Далі обтягнула лляною тканиною лавандового кольору картон, по висоті трішки більший від висоти сторінки, попередньо приклеївши на нього синтепон. Корінець розміром отриманого блоку, так само обклеїла та прострочила в верху та внизу корінця. Далі зібрала обкладинку за допомогою того ж клею від ФД "Професійна палітурка" та прострочила на машинці.
Для декору обкладинки я обрала чипборд від "ScrapBox", які пофарбувала за допомогою деко глазурі "Аметист" та "Фіалка". Також, я використала чипбор  лампочка з набору "Лампочки" від ФД та чипборд "Квітка" від Скрап студії "З любов’ю". Також для цікавості та фактури, я нанесла білу «Текстурну пасту» через трафарет "Перфорація" на корінець та передню частину обкладинки, та додала декілька "пшиків" спреїв "Лаванда" та "Ожина" та зовсім трішки "Золотий пісок". Ну і як же без вирубки та роздрукованих квітів лілії, які є на сторінках альбому. Але я дуже люблю об’ємні паперові квіти, які роблю сама, їх також я пофарбувала спреями від ФД і додала до композиції. А ще я додала декілька фонових штампів, щоб обкладинка перекликалась зі сторінками.
Тож. Мій альбом має розмір 20х20 см та 4 розвороти, приємного перегляду.


















Ось такий в мене вийшов альбомчик. Сподіваюся, що ДК ФД оцінить мою роботу. До наступних зустрічей. Завжди Ваша, Лена Рукодільник!

4 коментарі:

  1. Ух, ты! Такой сочный, яркий! Здорово!
    Поздравляю с завершением проекта! :)

    ВідповістиВидалити
  2. Вот это альбомчик. Выглядит внушающе, а главное действительно получился по-летнему яркий и насыщенным! Спасибо, что прошли с нами все этапы Совместного проекта "Секрет отличного лета" с Фабрикой Декору!

    ВідповістиВидалити
  3. Очень красивый альбом! Шикарная цветовая гамма, невероятные детальки! Очень и очень красиво! Спасибо за участие в галерее Фабрики Декору!

    ВідповістиВидалити
  4. Очень круто! Мне особенно понравился первый разворот. Спасибо от Фабрики Декору за участие!

    ВідповістиВидалити