вівторок, 13 вересня 2016 р.

Люба Фабрика Декору – з дворіччям блогу!!!

Привіт усім!

У моєї улюбленої Фабрика маленький ювілей – 2 роки блогу!

Тому я дуже хочу привітати її з Днем народження та побажати щоб вона росла у своїх творчих задумах, зміцнювалась клієнтською базою та просто щоб завжди радувала нас новими та незрівнянними творчими виробами, які нам усім так необхідні для своїх робіт, а у когось шедеврів.  
А ще, хочу розповісти як я познайомилась з Фабрикою, це було на Скрап Академії он-лайн. Я побачила як майстри працювали з продукцією від Фабрики та подаруночки, які як спонсор, представила Фабрика, я просто закохалась у продукцію. Після Скрап Академії я потрапила на «Скрап утренник», де познайомилась з майстринями та дизайнерами із дизайн-команди ФД. Так я знайшла сайт, потім блог, а потім почала брати учать у СП від Фабрики та різних цукерочках, у останній я й виграла, за що дуже вдячна. А взагалі, Фабрика Декору дуже щедра та доброзичлива.
Фабрика Декору я дуже тебе люблю!!!

У мене є чим похвалитись, я зібрала напевне половину колекцій: Скрап-бумажки 30х30 і 20х20, листів для вирізання, набори листівок для розфарбовування, деко глазурі, аква чорнил та велика кількість спреїв. Та й як же без текстурної пасти, медіума, гессо та ґрунту. А якщо є вони, то ще обов’язково ж потрібні і трафарети. Та ще є такі ніжні та прекрасні чіпборди, висічки, пудри для ембосігу, перламутрові пудри. Окреме дякую Фабриці за клеї, особливо за «Універсальний»! Він не замінний у моїх роботах, я вже використала 3 баночки та ще 2 є в запасі! А завдяки клею «Універсальний перепліт» я роблю блокноти та блоки для альбомів, з ним дуже легко працювати, адже він не так швидко підсихає, ще можна все підсунути, підправи. якщо я ще щось забула, обов'язково дофоторафую, а зараз ось вони, мої запаси:
 
 

Забула додати ще одне фото (на ньому скрап бумажка 7 колекцій 20х20, 15х15, висічки, трафарети та чіпбордики:

Також, я для зручності зробила собі палітри для всіх спреїв, дотсів, акво чорнил та деко глазурі.







І ще раз хочу подякувати любій Фабриці Декору, за те,що Вона є, завдяки блогу, за яким я постійно слідкую, я навчилась багато чого нового, подолала свою невпевненість у деяких стилях та напрямках. Окреме дякую і дизайн-команді блогу – Ви всі неперевершені!!! Моя мрія потрапити до Вас у команду, тому обов'язково буду вчитись і удосконалюватись!!!

Фабрика Декору – З Днем Народження блогу!!!

На цьому у мене все. До наступних зустрічей.
Завжди Ваша, Лена Рукодільник!

4 коментарі: